Accessibility Tools

Υπηρεσίες Καταπολέμησης Παρασίτων σε όλη την Ελλάδα

Gtranslate

  • +30 2310 326 006
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όροι Χρήσης Ιστότοπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση [saneco.gr] (εφεξής η «Ιστοσελίδα»), είναι ένας δικτυακός τόπος που λειτουργεί από την Ξαγαράς Γιώργος & ΣΙΑ ΟΕ (Saneco), η έδρα της οποίας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, Σμύρνης 6, Πυλαία (εφεξής η «Saneco»). Η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης (εφεξής οι «Όροι Χρήσης»). Μόνη η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας συνιστά πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης. Τεκμαίρεται έτσι ότι ο χρήστης έχει διαβάσει προσεκτικά, κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης, καθώς και την τήρηση της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προκειμένου να κατανοήσετε το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία από την Saneco. Με την επιφύλαξη των περιπτώσεων που αναφέρονται εγγράφως σε άλλα έγγραφα αποποίησης ευθύνης, πολιτικές, όρους χρήσης ή άλλες ειδοποιήσεις της παρούσας Ιστοσελίδας, οι παρόντες Όροι Χρήσης, η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η Πολιτική για τα Cookies και τυχόν έγγραφα που αναφέρονται σε αυτά αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και την Saneco σε σχέση με την χρήση της Ιστοσελίδας. Η πρόσβαση ωστόσο σε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή υλικά συγκεκριμένων ενοτήτων της Ιστοσελίδας μπορεί να υπόκειται σε επιπλέον όρους. Αντίστοιχα η ενεργοποίηση ενός συνδέσμου από αυτή την Ιστοσελίδα σε άλλη Ιστοσελίδα μπορεί να υπόκειται σε επιπλέον όρους (τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου των τρίτων Ιστοσελίδων θα πρέπει να τους μελετήσετε και να τους εξετάσετε χωριστά από τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Ιστοσελίδας).
Η Saneco διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε προσθήκες, διαγραφές ή τροποποιήσεις στους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Όταν κάνουμε αλλαγές στους παρόντες Όρους Χρήσης, θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες για τις αλλαγές στην Ιστοσελίδα. Συνιστάται να ελέγχετε αυτή την Ιστοσελίδα από καιρό σε καιρό έτσι ώστε να είστε ενήμεροι για τυχόν τέτοιου είδους αλλαγές. Ωστόσο η συνεχής χρήση της Ιστοσελίδας και μετά από τις ως άνω τροποποιήσεις συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Η Saneco παρέχει πληροφορίες στην παρούσα Ιστοσελίδα μόνο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.


ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση την περίοδο κατά την οποία η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα θα έχει ανασταλεί λόγω συντήρησης της Ιστοσελίδας, αναβάθμισης ή διακοπής της ηλεκτρονικής επικοινωνίας ή άλλης συναφούς αιτίας. Η Saneco δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η Ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο.
Η Saneco στοχεύει να ενημερώνει την Ιστοσελίδα τακτικά, και μπορεί να αλλάζει το περιεχόμενο της σε οποιαδήποτε στιγμή. Εάν παραστεί ανάγκη, η Saneco δύναται να αναστείλει την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, ή να διακόψει αυτή επ’ αόριστον. Η Saneco δε φέρει καμία υποχρέωση να ενημερώνει υλικό της Ιστοσελίδας που ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένο σε μια δεδομένη στιγμή.
Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη λήψη όλων των απαραίτητων ρυθμίσεων για την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα. Ειδικότερα, οι χρήστες φέρουν το κόστος εξοπλισμού και σύνδεσής τους με το Διαδίκτυο, το κόστος συντήρησης και λειτουργίας τους, καθώς και την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Οι χρήστες οφείλουν να διασφαλίζουν ότι όλα τα πρόσωπα που έχουν πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μέσω της σύνδεσής τους στο Διαδίκτυο γνωρίζουν τους Όρους Χρήσης και συμμορφώνονται πλήρως με αυτούς.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ
Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ρητώς ότι η εν γένει χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας από αυτούς α) δεν θα προσβάλλει με κανένα τρόπο την προσωπικότητα τρίτων και δεν θα προβούν σε καμία ενέργεια που συνιστά έμμεση ή άμεση απειλή προς οποιονδήποτε άλλο χρήστη ή τρίτο β) δεν έρχεται σε αντίθεση με το νόμο, τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη γ) δεν παραβιάζει με κανένα τρόπο την ιδιωτική ζωή, τα προσωπικά δεδομένα, τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα Χρηστών ή τρίτων, δ) δεν παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου και ε) δεν θα παραπλανεί ή ζημιώνει με κανέναν τρόπο την Saneco ή οποιονδήποτε τρίτο, χρήστη ή μη, προωθώντας εν γνώσει τους ψευδείς, παραπλανητικές ή λανθασμένες πληροφορίες ή άλλως. Εφόσον λάβουν χώρα τα ανωτέρω αναφερόμενα, η Saneco επιφυλάσσεται ρητώς να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.
Οι χρήστες απαγορεύεται να εγκαταστήσουν και να προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από το λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Saneco.
Οι χρήστες απαγορεύεται να εγκαταστήσουν, προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν, ή περιορίσουν ή επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας της Ιστοσελίδας ή συνδεδεμένης με αυτό ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία συνδεδεμένη με αυτή (ενδεικτικά αναφερομένων ιών, Trojans, worms, logic bombs ή άλλων υλικών το οποία είναι κακόβουλα ή τεχνολογικά επιβλαβή). Η Saneco δεν θα είναι υπεύθυνη, και δεν θα ευθύνεται έναντι οποιουδήποτε τρίτου μέρους, για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια του υλικού που δημοσιεύεται από εσάς ή από οποιονδήποτε άλλο χρήστη της Ιστοσελίδας. Η Saneco έχει το δικαίωμα, με ή χωρίς αιτία, να αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό φορτώνετε στην Ιστοσελίδα.
Δεν πρέπει να δημιουργείται μια σύνδεση από οποιαδήποτε Ιστοσελίδα που δεν ανήκει σε εσάς.
Η Ιστοσελίδα δεν πρέπει να πλαισιωθεί σε οποιοδήποτε άλλο χώρο, ούτε μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση με οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας, εκτός από την αρχική σελίδα. Η Saneco διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η SANECO ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ. ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΚΑΙ «ΩΣ ΕΙΝΑΙ» ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η SANECO ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η΄ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, Η ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ Ή ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ. ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΙΝ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤ 'ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ. ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΟΥΣ Η ΑΛΛΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, Η ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η SANECO ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ: (Α) ΛΑΘΗ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, (Β) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ Η ΗΘΙΚΗ) ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, (Γ) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΠΑΥΣΗ, ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, (Δ) ΙΟΥΣ, TROJANS HORSES ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΙ (Ε) ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (INTERNET) ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ. H SANECO ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ Η ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Η ΓΡΑΜΜΩΝ, ONLINE ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, SERVER Η PROVIDER, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΛΗΨΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Η ΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ Η ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Η ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.


ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Για τη διευκόλυνση των χρηστών της, η Saneco παρέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Ωστόσο, ορισμένοι σύνδεσμοι σε αυτή την Ιστοσελίδα οδηγούν σε πηγές που βρίσκονται σε διαχειριστές που ανήκουν σε τρίτους επί των οποίων η Saneco δεν έχει κανέναν έλεγχο. Η Saneco δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο τρίτων ή τις συνέπειες της χρήσης ενός από των χρηστών της∙ κατά συνέπεια, η πρόσβαση και η χρήση αυτών των δικτυακών τόπων ανήκει στη σφαίρα επιρροής των χρηστών αυτών των ιστοσελίδων. Οι σύνδεσμοι αυτοί δεν έχουν και δεν θα πρέπει να συνεπάγεται ότι έχουν την έγκριση της Saneco για υλικό σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία. Η Saneco ρητά αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη όσον αφορά την πρόσβαση στις ιστοσελίδες αυτές.


ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Η παραβίαση των Όρων Χρήσης ή η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο κακή χρήση αυτής της Ιστοσελίδας μπορεί να οδηγήσει σε ευθύνη των χρηστών να αποζημιώσουν την Saneco (συμπεριλαμβανομένων των στελεχών, των διευθυντών, των υπαλλήλων των πρακτόρων, και των δικαιοδόχων) για κάθε ζημία (θετική ή αποθετική) που προκύπτει από ή συνδέεται άλλως με αυτή την παραβίαση των Όρων Χρήσης ή / και την κακή χρήση της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς περιορισμό, των εξόδων και της δικηγορικής αμοιβής.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ
Ως χρήσιμη πηγή για τους χρήστες μας, η Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει τις απόψεις ειδικών. Οι πληροφορίες στην Ιστοσελίδα που συνιστούν γνώμη ειδικού, ή στις οποίες αποκτούν πρόσβαση οι χρήστες μέσω υπέρ - συνδέσμου, αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των ειδικών, τις οι οποίες δεν ενστερνίζεται απαραίτητα η Saneco. Οι εν λόγω ειδικοί δεν είναι υπάλληλοι της Saneco και δεν λαμβάνουν καμία αμοιβή από την Saneco για τη χρήση των απόψεών τους. Η Saneco δεν υιοθετεί, και δεν είναι υπεύθυνη για, την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών ή απόψεων που εκτίθενται σε αυτά τα υλικά. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι συμβουλές των ειδικών αντανακλούν μόνο την προσωπική άποψη του εκάστοτε ειδικού - σε καμία περίπτωση δεν πρέπει εκλαμβάνονται ως γνώμη ή ευθύνη της Saneco.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ
Εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά στην Πολιτική για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μας, οποιαδήποτε επικοινωνία σας προς την Saneco μέσω αυτής της Ιστοσελίδας θα θεωρείται ως μη εμπιστευτική και μη αποκλειστική. Με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας, η Saneco θα είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε ιδέες, έννοιες, τεχνογνωσία ή τεχνικές που περιέχονται σε αυτήν την επικοινωνία για οποιονδήποτε σκοπό, χωρίς αποζημίωση για εσάς και χωρίς να προσδιορίσει την πηγή∙ επίσης εσείς χορηγείτε στην Saneco το αμετάκλητο δικαίωμα αντιγραφής, τροποποίησης, έκδοσης, εκτέλεσης, μετάδοσης και εμφάνισης των πληροφοριών αυτών μέσω οποιουδήποτε μέσου, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Σημειώνεται ότι η Saneco επιδιώκει τον σεβασμό των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής της ιδιοκτησίας στο μέγιστο βαθμό σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, συμπεριλαμβανομένων ποινικών κυρώσεων.
Η Ιστοσελίδα και το περιεχόμενο αυτής, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα υπηρεσιών της Εταιρείας, διακριτικός τίτλος, όνομα χώρου (domain name), πηγαίος κώδικας, λογισμικό, προσφερόμενες υπηρεσίες, ονόματα, φωτογραφίες, εικόνες, γραφικά, κείμενα, απεικονίσεις, αρχεία ήχου ή/και εικόνας και αρχεία οπτικοακουστικών έργων, παιχνίδια, διαγωνισμοί, διαδραστικές εφαρμογές, δεδομένα, μεταδεδομένα, βάσεις δεδομένων (εφεξής: το «Περιεχόμενο»), αποτελεί αντικείμενο αποκλειστικών δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας είτε της Saneco είτε τρίτων συνεργαζομένων με την Saneco και τελεί υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Το Περιεχόμενο δύναται να αντιγραφεί προσωρινά στη μνήμη κάποιου προσωπικού υπολογιστή με σκοπό την απλή ανάγνωση. Απαγορεύεται ρητώς να αποτελέσει το Περιεχόμενο αυτό εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο μεταβίβασης, πώλησης, εκχώρησης, παραχώρησης (με ή χωρίς αντάλλαγμα), εμπορικής εκμετάλλευσης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, μετάδοσης, διανομής, πώλησης ή μεταφόρτωσης (download) με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο από τους Χρήστες ή/και από οποιονδήποτε τρίτο. Σημειώνεται ότι οι ενέργειες αυτές είναι ενδεικτικές και όχι περιοριστικές.
Από την ανωτέρω απαγόρευση εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του Περιεχομένου της Ιστοσελίδας σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για αυστηρά-προσωπική-ιδιωτική, μη δημόσια (με ή χωρίς αντάλλαγμα) και μη εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή ή αλλοίωση της ένδειξης προέλευσης, και χωρίς, με την ενέργεια αυτή, να θίγονται τα δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας της Saneco ή τρίτων.
Τυχόν αναπαραγωγή, αναμετάδοση, τροποποίηση ή χρήση του περιεχομένου αυτής της Ιστοσελίδας ή άλλη χρήση από την λεπτομερώς προβλεπόμενη σε αυτούς τους Όρους Χρήσης απαιτεί την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Saneco. Εάν εκτυπώσετε, αντιγράψετε ή κατεβάσετε οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας, κατά παράβαση των παρόντων Όρων Χρήσης, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε την τοποθεσία Web παύει αμέσως και θα πρέπει, κατά την προαίρεσή μας, να επιστρέψετε ή να καταστρέψετε τα αντίγραφα των υλικών που έχετε.


ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Αυτή η Ιστοσελίδα περιέχει δελτία τύπου και άλλες ειδήσεις που αφορούν την Saneco, τα οποία η Saneco πιστεύει ότι είναι ακριβή κατά την ημερομηνία προετοιμασίας ή/και δημοσίευσης τους στην Ιστοσελίδα. Ωστόσο, η Saneco δε φέρει καμία υποχρέωση να επικαιροποιεί τέτοια δελτία τύπου και άλλες ειδήσεις, και / ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτά. Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με εταιρείες, τρίτες προς την Saneco, δεν πρέπει να λογίζεται ότι προέρχεται από τη Saneco, ούτε όμως η παρουσίαση τέτοιων πληροφοριών στην Ιστοσελίδα μπορεί να λογίζεται ως έγκριση της Saneco ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα αυτών.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ
Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτηθεί οι χρήστες της Ιστοσελίδας να εγγραφούν ή να αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης πριν από την πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα της Ιστοσελίδας ή σε ορισμένες υπηρεσίες που παρέχονται από την Ιστοσελίδα. Στην περίπτωση αυτή, οι χρήστες υποχρεούνται να διασφαλίσουν την ασφάλεια και το απόρρητο των πληροφοριών εγγραφής και του κωδικού πρόσβασης. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για όλες τις χρήσεις του εν λόγω κωδικού, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης επέτρεψε τη χρήση. Η Saneco έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει οποιαδήποτε καταχώριση ή τον κωδικό πρόσβασης χρήστη, είτε έχει επιλεγεί από εσάς ή έχει παραχωρηθεί από εμάς, ανά πάσα στιγμή, εάν κατά τη γνώμη της Saneco έχετε αποτύχει να συμμορφωθείτε με οποιαδήποτε από τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης.


ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Οι Όροι Χρήσης, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους διέπεται από το Eλληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις σχετικές διεθνείς συνθήκες και θα επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια των Αθηνών. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Για κάθε διαφορά που αφορά ή τυχόν προκύπτει από την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης και την εν γένει χρήση της Ιστοσελίδας από τους χρήστες, αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια των Αθηνών .


ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΑΣ
Για οποιονδήποτε προβληματισμό σχετικά με το υλικό που εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση info@saneco.gr
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα.
Image