Accessibility Tools

Υπηρεσίες Καταπολέμησης Παρασίτων σε όλη την Ελλάδα

Gtranslate

  • +30 2310 326 006
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έλεγχος - Απώθηση Πτηνών

Saneco - Απώθηση Πτηνών

Έλεγχος - Απώθηση Πτηνών

Ορισμένα είδη πτηνών θεωρούνται πραγματική απειλή για τις επιχειρήσεις. Τα περισσότερα πτηνά εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μέσω των χώρων φορτοεκφόρτωσης ή από καταστροφές της στέγης.

Προβλήματα που προκαλούνται από τα πουλιά

  • Προκαλούν ζημιές στις εγκαταστάσεις, τα κεραμίδια, εμποδίζουν τη λειτουργία των υδρορροών, χτίζουν φωλιές και αφήνουν περιττώματα που διαβρώνουν τα υλικά.
  • Μεταφέρουν ψύλλους, ακάρεα, κρότωνες, ψείρες και άλλα έντομα που δαγκώνουν και μπορούν να διαδώσουν ασθένειες και να δημιουργήσουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.
  • Δημιουργούν κίνδυνο πυρκαγιάς όταν κάνουν τις φωλιές τους κοντά σε φωτιστικά.
  • Τα περιττώματά τους μπορεί να είναι υπεύθυνα για ολισθηρές επιφάνειες και κίνδυνο πτώσης.
Υπηρεσίες ελέγχου πουλιών από πιστοποιημένους επαγγελματίες
Υπηρεσίες απομάκρυνσης πτηνών

Πιστοποιημένοι τεχνικοί 

Η υιοθέτηση μέτρων ελέγχου των πτηνών άμεσα χωρίς καθυστερήσεις μπορεί να διασφαλίσει ότι η επιχείρησή σας ή η κατοικία σας προστατεύεται από αυτούς τους κινδύνους που σχετίζονται με τα πτηνά και τους επιβλαβείς οργανισμούς που μεταφέρουν.

Στη Saneco, είμαστε ειδικοί στον έλεγχο παρασιτικών πουλιών. Έχουμε ένα ευρύ φάσμα διακριτικών, οικονομικά αποδοτικών και ανθρώπινων μέτρων ελέγχου που δεν θα βλάψουν τα πουλιά αλλά μόνο θα τα αποτρέψουν να εγκατασταθούν στην επιχείρησή σας ή την οικία σας.

Μέτρα Αντιμετώπισης Πτηνών

Οι παρακάτω επιλογές ελέγχου πτηνών είναι ανθρώπινες, αποτελεσματικές και θα παρέχουν εξαιρετική προστασία στις εγκαταστάσεις σας. Στη Saneco, έχουμε πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας σχεδιάζοντας λύσεις για τον έλεγχο πτηνών σε εταιρίες και σε ιδιώτες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να οργανώσουμε μία δωρεάν επίσκεψη και θα σας συμβουλέψουμε για την καλύτερη λύση ελέγχου πτηνών για τους χώρους σας.

Ακίδες

Είναι μια απλή, αλλά αποτελεσματική και ανθρώπινη μέθοδος αποθάρρυνσης των παρασιτικών πουλιών. Παρά την εμφάνισή τους, οι αιχμές τους δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν βλάβη στα πτηνά αλλά μόνο να αποτρέψουν την προσγείωση, τη στάση και τη δημιουργία φωλιών.

Δίχτυα

Μια άλλη ανθρώπινη λύση είναι η τοποθέτηση διχτυών. Όπως και οι ακίδες, μια εγκατάσταση διχτυών απλά θα αποθαρρύνει τα πτηνά να εγκατασταθούν στις επαγγελματικές σας εγκαταστάσεις.
Τα δίχτυα των πτηνών έρχονται σε διάφορα μεγέθη ανοιγμάτων ματιών, το καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για να αποκλείει ένα διαφορετικό είδος πουλιών. Τα δίχτυα είναι συνήθως νάιλον και υπάρχουν σε μια σειρά από χρώματα έτσι ώστε να συνδυάζονται με το κτίριό σας.
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι τα δίχτυα των πτηνών εγκαθίσταται από επαγγελματία ελέγχου πτηνών. Αυτό είναι σημαντικό για να διατηρείται εξαιρετικά τεντωμένο έτσι ώστε τα πουλιά που έρχονται σε επαφή με αυτό απλά να αποτρέπονται να προσγειωθούν, αντί να μπλέκονται. Ο άλλος λόγος είναι ότι τα όχι καλά εγκατεστημένα δίχτυα πτηνών συχνά δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα πουλιά θα εκμεταλλευτούν τα κενά που απομένουν, ενδεχομένως να κάνουν τη διαδρομή τους κάτω από αυτά και θα φτιάξουν τη φωλιά τους.

Χορδές για Απώθηση

Είναι ένα σύστημα σύρματος και ελατηρίων και είναι μια αποτελεσματική λύση ελέγχου πουλιών που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε. Μικρές μεταλλικές βέργες εγκαθίστανται με λεπτά σύρματα που κινούνται οριζόντια μεταξύ τους σε εναλλασσόμενα ύψη, δημιουργώντας μια ανομοιογενή και δυσάρεστη περιοχή προσγείωσης των πουλιών κατορθώνοντας να αποτρέψει την προσγείωση τους.
Όταν εγκαθίστανται σωστά από έναν επαγγελματία ελέγχου πτηνών, τα συστήματα αυτά εμποδίζουν με επιτυχία σχεδόν όλα τα είδη πτηνών να δημιουργήσουν φωλιές στις εγκαταστάσεις σας.

Optical Gel

Το gel είναι ένα πολυαισθητικό απωθητικό πουλιών που αποτρέπει τα πουλιά με την εμφάνιση, τη μυρωδιά και την επαφή.
Εμφάνιση: Το gel φαίνεται να είναι εξαιρετικά επιζήμιο για την ασφάλειά τους (μοιάζει με τη φωτιά ή τον καπνό) και το αποφεύγουν αμέσως.
Οσμή: Δεν μπορούν να αντέξουν τη μυρωδιά της σιτρονέλας και του ελαίου μέντας που για εμάς είναι ευχάριστη.
Επαφή: Αποφεύγουν το κολλώδες υλικό (στην απίθανη περίπτωση που το αγγίζουν).
  

Η δέσμευσή μας προς εσάς είναι η ελαχιστοποίηση των ανησυχιών σας σχετικά με τα πτηνά
και τα προβλήματα που αυτά προκαλούν.

Τηλεφωνικό Κέντρο για όλη την Ελλάδα

Image