Accessibility Tools

Υπηρεσίες Καταπολέμησης Παρασίτων σε όλη την Ελλάδα
  • +30 2310 326 006
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιχειρήσεις Εστίασης

παράσιτα σε επιχειρήσεις εστίασης - απεντόμωση

Επιχειρήσεις Εστίασης

Έχετε εργαστεί σκληρά για να κρατήσετε το brand name της αλυσίδας χώρων εστίασης που διαθέτετε ή την προσωπική σας επιχείρηση στην κορυφή. Θέλετε οι πελάτες σας να έρχονται ξανά και ξανά.

Ο εντοπισμός ενός και μόνο παρασίτου είναι εύκολο να καταστρέψει τη φήμη σας. Μια αρνητική κριτική μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά:

Αρνητικά σχόλια σε social media, απώλεια πελατών, απώλεια εσόδων, καταστροφή της φήμης σας, δικαστικές περιπέτειες με πελάτες που επικαλούνται προβλήματα υγείας λόγω του γεύματος που τους προσφέρατε, σφράγισμα του εστιατορίου από τον ΕΦΕΤ.

έλεγχος και καταπολέμηση παρασίτων σε εστιατότρια

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με Παράσιτα στην Επιχείρησή σας;

Τηλεφωνικό Κέντρο για όλη την Ελλάδα

Παράσιτα σε Επιχειρήσεις Εστίασης (Εστιατόρια)

Οι χώροι εστίασης λόγω των πρώτων υλών τροφίμων, των παραγόμενων τροφών, των οσμών και υπολειμμάτων, αποτελούν χώρο μεγάλης προσέλκυσης παρασίτων. Τα συνηθέστερα παράσιτα σε εστιατόρια είναι τα παρακάτω. 

Κατσαρίδες σε πάγκους εργασίας, τραπέζια αλλά και γενικά στον χώρο, αποτελούν λόγω αποστροφής εκ μέρους των πελατών.

Τα τρωκτικά μπορούν με την εμφάνισή τους να προκαλέσουν πανικό σε κατάστημα εστίασης, καταστροφές σε προϊόντα και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και κυρίως να μεταφέρουν πολλές ασθένειες. 

 

Οι μύγες μπορούν να καταστρέψουν την απόλαυση και την εντύπωση του πελάτη ιδιαίτερα εάν έχουν εισέλθει σε χώρο ψυγείων ή εάν εντοπίζονται στις επιφάνειες παρασκευής των προϊόντων.

Τα πτηνά μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζεστε, να το λερώσουν, αλλά το σημαντικότερο να λερώνουν τους πελάτες σας και το φαγητό, όταν βρίσκονται σε υπαίθριους χώρους του καστήματος, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να μεταδώσουν σοβαρές ασθένειες.

Υπηρεσίες Saneco - Έλεγχος & Αντιμετώπιση Παρασίτων σε Χώρους Εστίασης

Προστατέψτε τους πελάτες και το εμπορικό σήμα σας με τη σειρά λύσεων που προσφέρει η Saneco, ηγέτης στον τομέα τροφίμων (καταστήματα εστίασης, βιομηχανίες τροφίμων, super markets) στην Ελλάδα.

Η Saneco έχει την εμπειρία, την πιστοποιημένη τεχνογνωσία και τις πλέον ασφαλείς για τρόφιμα τεχνικές, ώστε να προστατέψει τη φήμη της επιχείρησής σας.

Στη Saneco λέμε δεν υπάρχουν δύο ίδια εστιατόρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τεχνικός μας θα ξεκινήσει με μια περιεκτική επιθεώρηση του καταστήματός σας, για να κατανοήσει τις δικές σας μοναδικές ανάγκες. Στη συνέχεια, με βάση τα ευρήματά του, θα συνεργαστεί μαζί σας για να χτίσει ένα σχέδιο προστασίας αποκλειστικά για το εστιατόριο σας.

Tο βασικό πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει την τοποθέτηση κατσαριδοπαγίδων, παγίδων ποντικιών και δολωματικών σταθμών.

Επιπλέον μπορούν να προστεθούν οι υπηρεσίες:

  • Καταπολέμηση μυγών με τοποθέτηση ηλεκτρικών εντομοπαγίδων και εφαρμογή επιχρισμάτων.
  • Απομάκρυνση πουλιών και φιδιών.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Saneco θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την πίεση από παράσιτα και θα σας δώσουν ακριβείς οδηγίες για τη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, η Saneco σας βοηθάει για να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες.

Image